Отровното трио: Това е провокация. Лъжата няма да спаси Мафията

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Ден преди големия протест срещу управляващите, в столицата плъзнаха постери с адв. Николай Хаджигенов и проф. Велислав Минеков, които носят ковчег. Снимките са придружени и с надпис: ”Оставка или ковчег”. Те обаче са провокация, която няма нищо общо с ”Отровното трио”.

Организаторите на протестите в София се разграничиха публично от разпространените листовки. Такива са били изпратени и до офиса на Хаджигенов, който по-рано днес съобщи, че е получил и пратка с агнешки главички.

 

Ето какво още написаха от Отровното трио:

 

“След мафиотския знак с изпращането на отрязани агнешки глави в офиса на адв. Николай Хаджигенов, днес станахме свидетели на масирана фалшификация разпостранена в София със съдействието на автократа Борисов. Целта на листовките бе да внуши, че мрачни типове сеещи омраза организират протестите в страната. Истината е известна на всички медии, които станаха свидетели, че с този символен ковчег, бе погребана диктатурата. Това гласеше и надписът по време на шествието. Ние не сме разпостранявали подобни печатни материали. Лъжата няма да спаси Мафията”.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар