Отсъствието на премиера от честванията на Левски е позор, бих го уволнил веднага, ако зависеше от мен

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Отсъствието на премиера от честванията на 145 години от обесването на Васил Левски е абсолютен скандал и позор. Ако зависеше от президентската институция, незабавно бих уволнил подобен държавен чиновник.

Това обяви държавният глава, в отговор на разрастващия се скандал около предстоящото отсъствие на министър-председателя от честването на Апостола.

Припомняме, формалната причина Бойко да го няма довечера пред паметника, е благотворителен тенис мач, който ще се състои в лагера за бежанци в Харманли.

Премиерът ще открие новите кортове, изградени по европрограма, а после ще играе няколко мигранти от Афганистан и Ирак.

Това е поредно демонстративно отсъствие на шефа на правителството от национално и патриотично честване. Бойкотът му започна още миналата години и той пропусна 3 март, Гергьовден, Независимостта, Съединиението. Никъде го нямаше.

Сега няма да го има и на почитта към Апостола.

Бойко доста се дразни от всякакви български и патриотични чествания, които си противоречат със слугинажа, който оказва на Меркел и атлантизма.

В Европа няма друга държава, чийто ръководител да отсъства от честванията на национални герои.

Довечера пред паметника обаче ще присъства Президентът Румен Радев. Той се очертава като основна опора на българското в политиката ни, и това вече му навлича недоволството на чужбинците.

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар