Отчаяние! ГЕРБ пръскали стотици хляди за тролове, които да разпостраняват лъжи срещу Мая Манолова

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Отлични информирани източници внедрени в тролската мафия на ГЕРБ, която наброява няколко стотин човека и единствената ѝ задача е да громят с долни лъжи и инсинуации всеки, който дръзне да застраши запазването на властта от престъпната шайка разкриха, че новият обект на атака е обмудсмана Мая Манолова, която според последните прочувания (дори на близките до ГЕРБ социологични агенции) ще победи безапелационно в София ако се кандидатираа за кмет срещу Йорданка Фандъкова.

Инструкцията, която е разпостранена по областите до троловете гласи следното:

Другият материал да се разпространява с този текст за гербаджии-
“Сделката е под пазарната цена – съмнения за укрити данъци. Сега там се шири…Ангел Найденов, но плаща ли наем? Съсобственик – “протестърката” Мария Капон” (б.р. редактора: става въпрос за уникално фалшивия пасквил, който Недялковата клоака ПИГ.бг публикува вчера срещу Манолова)

Бюджета за управлението на троловете за поредната дезинформация на обществото бил разпределен между ГЕРБавия слуга Недодялко Недодялков, Георги Харизанов (по известен като Жоро Тръбата) и Тони Шайката.

Явно ГЕРБ са доста отчаяни от високия рейтинг на Манолова, тъй като сумите, които изсипват за долни атаки срещу ня предизвикват бурен смях сред подръжниците на обмудсмана.

Друг, които явно се смее на отчаяния опит да се очерни жената с най – висок рейтинг в държавата бил Цветан Цветанов, който сред свои сподвижници показвал бюлетината си, с която бил гласувал против това Манолова да стане Обмудсман, въпреки, че Бойко Борисов бил наредил да я изберат.

Харизан Георгиев, Фейсбук

 

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар