SMS-гейт за Урсула фон дер Лайен и шефа на Pfizer: Ще разкрият ли чатовете им преди сделката

От Европа казали, че ако дадем пукната рубла на руснаците за газ, сме нарушавали санкциите срещу Русия

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
От Европа казали, че ако дадем пукната рубла на руснаците за газ, сме нарушавали санкциите срещу Русия.

Ама на кого му пука за тъпите ви санкции и желанието ви да доминирате в света, бе, келеши прости? На хората им пука да има какво да сложат на масата си,да облекат децата си и да им е топло зимата. Откъде идва газа и накъде отива им е през дедовия, важното е да спира при тях и да е евтин. Даже на първо време да го има.

Обикновените хора няма да ги видите по телевизора да ви кажат, че нямат проблеми да плащат по-скъп газ, ако го има въобще. По телевизора ще видите добре спонсорирани продажници, които ще седят на топло и ще са оядени, защото има кой да им плати сметките срещу дребната услуга да продадат народа си.

Разбрахте какво стана с Булгаргаз, нали? Само до Януари тази година е бил на печалба, а към днешна дата е на минус. Другото интересно е, че е източвал Чирен, за да ви залъгва, че газ има и е евтин, докато газ няма едно на ръка,защото просто няма, друго-защото е прекалено скъп. Така точейки Чирен от евтиния газ, ви го продават, за да не питате какво правим с газа, дето го няма. Продават ви го и по-скъп на всичкото отгоре. От друга страна продават евтиния газ от Чирен на една определена фирма на много ниски цени,а после изкупуват същия този газ на по-скъпи цени от същата тая фирма и го продават по-скъпо на вас. Вашият газ от Чирен, приятели.

Това не го казвам аз. Това го казват протоколите на комисията, която проверяваше Киро Простото за газа.

Газ Просто няма, защото ни управляват нагли, прости и продажни тъпани, субсидирани от ЕС, който все още има руски газ и не плаща в рубли, но някой от България им бил казал, че на нас спирането на руския газ не ни се отразявало,затова можело. И да не сме помисляли да платим в рубли, защото ще ни дърпат ушите.

Питам аз защо ни е такъв съюз, който обрича народа ни на мизерия,за да гони какво? Какво по-точно се цели? И не ми излизайте с тъпотиите за спиране на една военна операция, защото от ЕС им е през кривия за когото и да е, иначе нямаше да ви остави да умрете от глад и студ.

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар