От ИБГНИ вече не виждат смисъл да се разговаря за съставяне на правителство

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

От коалицията “Изправи се БГ! Ние идваме!” вече не виждат смисъл да се разговаря за съставяне на правителство. Това заяви пред БНР депутатът Арман Бабикян по повод утрешната им среща с БСП, на чиято парламентарна група президентът Румен Радев връчи третия проучвателен мандат:

Вчера председателят на коалиция “БСП за България” Корнелия Нинова изпрати покани за разговори с “Изправи се БГ! Ние идваме!”, “Демократична България” и “Има такъв народ”. Първата среща на левицата трябва да е с формацията на Мая Манолова – на 29 август (неделя) от 14 часа.

“Беше анонсирано, че този тур е свързан със следващ мандат, очевидно такъв няма да има. Така че можем да говорим само за дружески разговори някакви. Смятам, че е по-прагматично да обсъждаме някакви точки от актуализацията на бюджета, за да може поне да има смисъл тази среща”, допълни Бабикян.

Коментарът му е свързан с интервюто на лидера на “Има такъв народ” Слави Трифонов пред БНТ снощи, който каза, че партията му няма да подкрепи кабинет на левицата, излъчен с третия мандат.

“Очевидно е, че ще се ходи пак на избори”, заключи лаконично Арман Бабикян.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар