Нинова

От какво се притеснява Корнелия, че така яростно напада президента?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Тежък скандал сътвори Корнелия тази сутрин в БТВ. Същата трудно сдържаше емоциите в първите минути на участието си, когато трябваше да отговаря на въпроси, свързани с доставките на газ, които имат пряко влияние върху работата на 28 000 предприятия и 250 000 работника, които работят в тези предприятия.

Тезата на Корнелия като бивш министър на икономиката, че няма информация какво точно се случва с доставките на газ е меко казано смехотворна.

Неудачно е и прилагането на старата тактика да прехвърляш проблемите от здравата върху болната глава. Корнелия обвини президента в тежки грехове, като този, че с назначаването на уволнения от Корнелия служебен министър на икономиката се възстановявал модела ГЕРБ-ДПС. Корнелия обаче, хитро премълча, че е работила с този човек до месец юни и именно той и неговия екип са в основата на успехите, с които тя се хвали днес!

Всъщност големите въпроси са от какво се притеснява Корнелия, че така настървено напада президента и назначеното от него служебно правителство? Притеснява ли се Корнелия от разкриването на тежки корупционни зависимости, в които тя е участвала и които могат да очертаят пътя ѝ към подсъдимата скамейка? Означава ли, че Корнелия се притеснява и от истината за изгонването на 70 руски дипломати и от едностранно прекратените доставки на руски газ?
Отговорът на тези въпроси предстои.

Димитър Байрактаров, фейсбук

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар