От комитета на Герджиков да знаят: Има неща, които не се забравят и прощават – Гледна точка

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Защитникът на ректора на СУ Харалан Александров подскочи като ужилен и отвърна нервно, че младите хора са тези, които са били полицаи на миналогодишните протести. Наистина ли, Харалане? Ти беше ли там? Или си гледал само кадрите, в които ултраси наистина провокираха униформените, които изчакваха дълго време, и когато получиха разпореждане от своите началници, а те пък от най-високо място, наистина се стигна до грозно насилие, но срещу невинни. Провокаторите бяха организирани и изпратени там от тези, които след това заповядаха бой с палки, щитове, шутове с кубинките, арести и повдигане на обвинения за участие в опит за преврат.
 
Предполага се, че като поддръжник на проф. Анастас Герджиков, известният антрополог изразява неговата позиция, която пък съвпада изцяло с тази на управляващия по онова време Борисов и неговата партия ГЕРБ.

За студентите, младите хора, учениците, пенсионерите, работещите, майките с деца и хилядите други на протестите Бойко Борисов отсече: „Мафията в момента иска да свали правителството, защото хазарт, контрабанда – всичко е на улицата срещу нас. И си намериха водач„. Водачът, разбира се, е президентът Румен Радев.

Такива неща не се забравят и не бива да се прощават. Явно някои подкрепят не просто кандидат-президент, а Борисов, ГЕРБ и техния модел за дълбоката държава – хранилка на различни категории подкрепящи каквото се спусне отгоре.

Дори изгладнелият до смърт вълк отказал обилна храна в онази притча, защото не искал нашийник…

 

Емил Азар, Фрог Нюз

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар