От кражби на катализатори се оплакват слушатели на Podcast новините

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Какво се случи до този час?

Една трета от българите са заплашени от бедност. Заради бременност и срещу 10 хиляди лева, съдът пуска Десислава Иванчева на свобода. 


Ще съумеее ли здравното министерство да изготви регистър на хората, които са се срещали с КОВИД-19, предстои да разберем.

„Въпреки високата изкупна цена на катализаторите, повечето българи не ги демонтират. Ако и стандарта на живот беше европейски, а не псевдо такъв, масово хората щяха да карат нови и екологични автомобили, дори и електрически“ – това е само един от знаковите коментари, които вие пишете по темата ни днес. А тя е свързана с въпроса: „Имате автомобил. А той има ли катализатор?“ По тази тема получихме и редица сигнали, че катализаторите се крадат, а новите са с непосилни цени. 

Кои са другите ваши коментари, които ни впечатлиха, чуйте в този подкаст:

Последвайте ни в: Spotify – Google Podcasts – Anchor – Breaker – Pocket Casts – RadioPublic

А какво ще кажете за това?

„Имате автомобил. А той има ли катализатор?“

До този момент превес имат отговорите „Да“. Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по темата очаквайте във вечерния новинарски Podcast точно в 18 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините? 

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар