Промяната Продължава

От къде пари? Кирил и Асен дали 1,5 млн. на пиари от Израел

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Кирил Петков и Асен Василев са платили 1,5 милиона лева на пиари от Израел, които наели спешно още след отстраняването на Никола Минчев като шеф на парламента, научи „Филтър“ от отлично информирани източници.

Шефовете на „Промяната“ осъзнали, че медийната им комуникация куца, и се обърнали към известни политически пиари от Израел. Тъкмо те дали идеята харвардците да прокарат разделителна линия между тяхното управление и предишната власт, която да бъде наричана мафия. Тази дума бе най-често употребяваната по време на митингите пред парламента в подкрепа на Никола Минчев.

Съветът не е бил без основание, защото непосредствено след това „Продължаваме промяната“ стабилизира рейтинга си сред електората. Провалът да бъде съставено правителство обаче, както и изтеклият запис от заседанието на „Демократична България“ в парламента, който осветли лицемерните отношения между коалиционните партньори, отново нанесе имиджова щета на ПП.

Според източниците политическите пиари от Израел са получили парите и вече са си заминали. По ирония на съдбата това се е случило точно когато кабинетът на Кирил Петков и Асен Василев падна.

В медийни изявления двамата не спират да повтарят, че главната грешка на управлението им е била, че не са успявали да обяснят на обществото какво правят и какви са постиженията им. Точно затова потърсили експерти от чужбина, които са известни с високите си тарифи, но които за „Продължаваме промяната“ очевидно не са проблем.

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар