От момиче на повикване до Областен управител на Пловдив! Кой каза, че в България не се сбъдват мечти

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Дани Каназирева, която към момента е общински съветник в Пловдив, става областен управител. Тя заема мястото на Здравко Димитров, който правителството официално освободи днес, след като Димитров бе избран за кмет на Пловдив.
Решението влиза в сила от 11 ноември.

Каназирева бе опонентка на Димитров на кметския вот и на първия тур на изборите за известно време имаше интгрига, че именно тя ще се яви срещу него на балотажа. По интересното е че с назначението на този пост се доказва тясната връзка на тази уж опонентка на Герб с бившият кмет на Пловдив Иван Тотев и леля му Менда Стоянова.

В Пловдив вече започнаха и подмятания по адрес на Каназирева, че каквото и да прави надали някога ще промени нрава си и ще спре да се продава за пари. Все пак е била и момиче на повикване едно време, коментират запознати и намекват, че явно тя е новата на повикване при Бойко Борисов иначе за какво да я назначава на поста. Само още не е ясно дали ще и купи и къща в Барселона и остров в Гърция.

С друго правителствено решение Станислав Дечев се освобождава от длъжността областен управител на област Хасково и на поста се назначава Стефка Стефанова, която към момента е заместник-областен управител.
Самият Дечев спечели местните избори на първи тур и е новият кмет на Хасково.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар