От НАТО и ЕС обявиха, че подкрепят България в тези трудни времена и продълиха да “насъскват” колониалния елит у нас срещу Русия

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
От НАТО и ЕС обявиха, че подкрепят България в тези трудни времена и продълиха да “насъскват” колониалния елит у нас срещу Русия.

С две думи, щом те са зад нас няма страшно и можем спокойно да продължим делото до окончателно скъсване на отношенията с тази страна. Даже и война ако обявим ще е още по-добре – те ще ни спасят и готово!

Това е демагогия, на която могат да вярват и да се опрат само лунатици като Петков и веселата му компания.

Същото беше и по отношение на Украйна – подкрепяха ги и осем години им оказваха натиск да предприемат враждебни действия спрямо Руската федерация, в резултат на което страната е в руини. Следствие на помоща и подкрепата Украйна загуби над 30% от територията си и над 10 милиона от населението си, а колко загинаха през последните месеци тепърва ще стане ясно! “Подкрепената” от т.нар. колективен Запад Украйна е една провалена държава, която най-вероятно скоро няма да съществува!

Това е просто един от многото примери, които могат да се дадат за трагичните последствия за най-различни “подкрепени” от НАТО и в последно време от ЕС народи по света!
Проблема е, че само с пропаганда икономика не се изгражда и народ не се храни и облича – тя сама по себе си ще “стопли” сърцата на малцина….
Жалко!

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар