борисов пеевски

От последните минути: Борисов и Пеевски в тайна завера! Купуват бТВ и Нова телевизия! Вижте всичко за скандалната сделка само тук!

България, Главните новини, Ексклузивно
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Горещ слух обикаля политическите и икономическите ни кръгове, но малко медии му обърнаха внимание. От страх.

А тези, които го споделиха с читателите си, веднага се наложи да си посипват главата с пепел и да поемат върху плещите си огромния гняв на Винету.

А слухът е повече от достоверен. По едно и също време Нова телевизия и бТВ излязоха на тезгяха за продажба. Собствениците им си оттеглят бизнеса от България и ще го продадат евтино.

Кандидат да се нагуши с цели две национални медии е Делян Пеевски! А зад гърба му твърдо стои Бойко Борисов. Досега той си плащаше за медийния комфорт, а сега вече направо ще си го купи и от сутрин до вечер ще славят името МУ!

Пеевски само привидно бе наказан от господаря си и кукловода си Борисов в ъгъла. Наложи му се да разпродаде част от медийната си империя, за да не го обвинят в монопол над печата, но ако някой забеляза, той продаде предимно вестници, които и без това бяха пред фалит. Големите сайтове, които формират и най-вече манипулират общественото мнение си останаха в негови ръце, но чрез подставени лица.

Нямам нищо общо и с тяхното  продаване  или купуване, нито пък  с депутата от  Делян Пеевски, изръмжа Борисов в отговор на появилите се публикации.

Хайде бе!

Още малко ще излезе, че двамата не се и познават. И едргабаритният Деланчо  хвали премиера, те са къса или от несподелена любов, или от едното голо обожание.

Питаме, знаейки, че отговор няма да получим, – как така наскоро при отменени обществени поръчки, фирма, зад която стои маститият ДПС – депутат спечели търг за лот на магистрала „Хемус“ при това в пълно нарушение на закона, без да има втори кандидат поне от кумова срама?

Какво прави Пеевски в листите за депутат винаги на избираемо място, като кракът му не стъпва в Народното събрание? Коя е тайната му ракета-носител и защо е помъкнал този сериозен товар живо тегло на плещите ти? Едва ли е Доган…Защото Доган толкова власт в държавата просто няма.

Как така през ръцете на КОЙ минават „Бургартабак“, „Техномаркет“, „Лафка“, „Националната лотария“ и куп още печеливши фирми?
Справка показва, че под контрола на компанията TGI Middle East FZE стоят  активи за над 700 милиона долара. Те съвсем „случайно“ са разпределени  между няколко фирми, които  са свързвани по различни начини неходящия на работа депутат Делян Пеевски: „Булгартабак“, „Табак Маркет“ (Лафка),„Юрий Гагарин“,  (ЕЛД), „Лакрима“  „Дореко Комерс“ (бизнес с материали за печатната индустрия) и IT-фирмата „БГ Бизнес Солюшънс“, която пък вместо да си гледа програмирането, се яви на  търга за магистрала „Хемус“ и го спечели и то точно когато обществените поръчки бяха отмени, пък Делянчо се състезаваше единствено със себе си?
Освен това се въртят из бизнеса още 200 милиона активи.
Упорито се говори, че Пеевски и Борисов фалираха КТБ и го направи по-скоро първия с благословията на втория. И участват заедно във всички далавери, делкайки си парите.
Така част от 3 милиарда лева се стопиха в невъзвръщаеми кредити, а народът ги плати.
Лицето Пеевски може да купи и двете телевизии, защото сумите, които са обявени за тях, за него са просто джобни пари.
 „Чисти спекулации. Нямам нищо общо”,  отговори Борисов на въпроса ще си купува ли телевизии чрез подставено лице.
Не знаем дали са спекулации, но маститият депутат си върти милионите, умножава ги, обсебил е бизнеса, сключва сделки на ръба на закона и никой не го спира.
А това в България може да стане единствено, ако зад гърба ти стои знаете КОЙ!
Нищо, че отрича да е ТОЙ!
Източник: Skandalno

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар