ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Путин: Никой не може да ни отнеме легитимното право да се защитаваме!

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Съгласен съм, че за човечеството това ще бъде глобално бедствие – не само за хората, но и за планетата, на която живеем. Но като президент на Русия не мога, без да попитам:

Какъв ще бъде този свят, ако няма Русия в него?


“Що се отнася до тази тема, разбира се, тя е много важна и изключително чувствителна, искам да ви кажа едно нещо, което нашият народ и всички други народи на този свят трябва да знаят, искрено се надявам, че практическите сценарии за прилагане на нашето стратегическо ядрено оръжие никога да не се случат.

Нашата доктрина за неговото прилагане е свързана с т. нар. “ответен удар”, каза президентът на Русия в интервюто си за филма “Световен ред-2018”.

“Решението за използване на ядрени оръжия може да бъде взето само, ако нашите системи за ранно предупреждение регистрират не само пускането на ракети, но и наблюдението и прогнозирането на техния точен път, когато се установи, че вече няма никакво съмнение, че те се отправят към Русия.

В случая имаме легитимното право да реагираме.

Това се нарича ответен удар”, каза Путин.

“Съгласен съм, че за човечеството това ще бъде бедствие с глобални пропорции не само за хората, но и за планетата, на която живеем. Но като президент на Русия, аз се чудя:

“Какъв ще бъде този свят, ако Русия я няма?”, ефектно завърши руският президент своята презентация. / Russia Beyond

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар