От сега! Богомил Бонев: Борисов има досие за крадене на коли в Унгария, той е престъпник!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бившият вътрешен министър Богомил Бонев направи на пух и прах премиера Бойко Борисов.

В няколко поредна коментара, публикувани в личния му профил във Фейсбук, Бонев яростно зове прокуратурата да се самосезира по случая със скандалните джиповете, с които преди година се сдобиха горските стопанства в Благоевград, Смолян и Сливен, а в последните дни стана ясно, че возят премиера Бойко Борисов или станалия извествен  като шейх Борисов.

Бедните горски стопанства са купували бронирани джипове. Срещу елени ли, бре?!, пита Бонев, като констатира, че това е „чисто престъпление“.

В коментарите си по темата Бонев хвърли бомба като обяви, че министър-председателят на Унгария Виктор Орбан държи  държи досието за крадените коли на Бойко Борисов. BNews припомня, че през април 2009 година излезе информация, че Борисов е имал отношение към трафик на крадени автомобили в средата на 90-те години на м.в и е бил привикван от унгарската полиция да дава показания. В тази връзка Бонев възкликва: „Когато ти държа досието за крадените коли, мога да си позволя да те галя по главата и да те подритвам“ (б.р. говорейки от името на Виктор Орбан).

*ето коментарите на бившия вътрешен министър

Бедните горски стопанства са купували бронирани джипове. Срещу елени ли, бре?!

Искам да кажа на прокуратурата, че закупуването на бронирани джипове, уж за шейхове, но предоставени на НСО за Борисов, е заобикаляне на много закони и чисто престъпление. Имал смъртни присъди от други мафиоти, та затова минал през горските стопанства и м-во на земеделието. Има закон за бюджета. НСО си има гласуван бюджет. Как ще преливат пари от м-во на земеделието?! Къде са доказателствата за смъртни присъди, от кого са издадени, защо НСО нищо не знае, каква обществена поръчка е обявена, кой я е спечелил, с какви документи е прехвърлено имуществото на НСО от горските, как ще се върне сега…

Алооо, прокуратурата, имате работа, ама много.

Питам се, кога повече щети може да причини Боеко и герперастите. На власт или в оставка.

Което е въпрос, който не се нуждае от отговор: и в двете състояния. Та пак се питам, не е ли време да ги забраним.

И Виктор Орбан погалил по главата Борисов.

Когато ти държа досието за крадените коли, мога да си позволя да те галя по главата и да те подритвам.

Съжалете го! Боко е humiliated… заедно с нас.

Чудя се, дали не е по-важно да протестираме за връщане на истинската журналистика. Щом подменената ни докара ментета като Борисов и ГЕРБ, не е ли време да търсим бисерите в боклука от сегашна журналистика?! След като политиката се определя от журналистиката, резонно, нали.

По селския изказ на Боко, имало били издадени N брой смъртни присъди към него. Не е ясно за какво. Откраднал бизнес, убил някого, имат да му връщат за отмъщение на направена гадост…

НСО, МВР, НРС, ДАНС… Гном, Митоди, Бъчварова дори…, споделете, бе.

Източник: webnovinar

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар