От сега! Вучич поздрави Румен Радев за спечеления втори мандат

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Република Сърбия остава искрен партньор на България и ще продължи да работи в името на добросъседските отношения и сътрудничество в полза не само на нашите страни, но и на целия регион“, се казва в поздравлението на Вучич

Сръбският президент Александър Вучич изпрати днес поздравителен адрес до българския си колега Румен Радев по повод преизбирането му за президент на вчерашния балотаж у нас.

„Република Сърбия остава искрен партньор на България и ще продължи да работи в името на добросъседските отношения и сътрудничество в полза не само на нашите страни, но и на целия регион“, се казва в поздравлението на Вучич, публикувано на интернет страницатана президентството на Сърбия.

„Желая ви много успехи в изпълнението на отговорната длъжност на президент, която изисква ангажираност и търпение при решаване на различни предизвикателства по пътя на напредъка. Волята на гражданите на България да ви поверят още един президентски мандат свидетелства за това, че досега сте оправдали очакванията им, че ще работите усилено в полза на страната си“, пише още в поздравителния адрес на сръбския президент.

Припомняме, че снощи пръв с поздравления по повод избора на Радев за втори мандат по телефона се обади премиерът на Северна Македония Зоран Заев, а днес външният министър на Турция Мевлют Чавушоглу прати поздравления в разговора си със служебния министър Светлан Стоев.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар