радев борисов

От сега! Ген. Радев попиля Бойко: Видя се, че хазната е празна, ГЕРБ са ограбили всичко

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Президентът Румен Радев, който е на посещение в Благоевград заяви, че “Кризата показа, че хазната е празна и сега трябва да се тегли нов заем.”

С това си изказване президентът буквално приземи управляващите, които години наред ни убеждаваха, че непрекъснато реализират излишъци, а фискалният резерв е пълен с пари за кризисни времена.

Оказа се, че както гласи онази известна приказка- “Царят е гол!”.

Да, Царят е не просто гол, а май ще се окаже, че е чисто гол.

Оказа се, че на всичкото гладуване и мизерия, които трябваше да понесе през последните години българския народ, управляващите, които ни убеждаваха, че трябва да харчим толкова, колкото имаме са харчели безконтролно милиарди левове.

Особено показателен е примерът с платените в аванс милиарди за самолети F-16, които сега не се знае дали въобще ще получим. Много показателен е и примерът с поръчките за милиони в министерството на отбраната, като голяма част от тези поръчки са със срок на изпълнение до 2024 година.

Много ярък е примерът с поръчката за самолетни билети, която е за над 2 000 000 лева и е за две години напред. Каракачанов обаче, не е предприел никакви действия за прекратяването на тези поръчки поради форсмажорни причини.

източник: https://otupor.com


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар