От сега: Десетки хиляди граждани с писмо за подкрепа на Кирил Петков

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Две писма в подкрепа на икономическия министър Кирил Петков написаха граждани. Те са адресирани към Слави Трифонов, партията ”Има такъв народ”, депутатите в 46-тото Народно събрание и президента Румен Радев. Поводът – скандалът с канадското гражданство на служебния министър, което предизвика скандал през последните няколко дни. Писмото е от името на Facebook група в подкрепа на Петков, в която членуват над 50 хил. души.

“Настоящата ситуация е отлична проверка за това кои от народните представители и кои от партиите, желаят развитието на България в правилната посока. И кои искат да отклонят общественото внимание от потресаващите престъпления на полицейско насилие върху собствения си народ”, посочват в писмото си гражданите в писмото си до държавния глава.

 

Те настояват да бъде внесено предложение за гласуване на промени в чл. 110 от Конституцията така, че да се зачита датата на подаване на заявление за отказа от чуждо гражданство и да бъдат валидирани действията на икономическия министър Кирил Петков.

 

ФрогНюз публикува писмото без редакторска намеса и не се ангажира с позицията. Готови сме да публикуваме и други гледни точки.

 

Писмо до г-н Трифонов – председател на ПП “Има такъв народ”

 

Писмо до Президента на Република България Румен Радев

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар