От сега! Достойният доц. Мънгаров: системата е на път да блокира

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Детският инфекционист доц. Атанас Мангъров оправда огромния брой починали от COVID-19 с изоставянето на болните от личните им лекари.

В разговор с лидера на разследваната партия “Възраждане” Костадин Костадинов медикът, спечелил си славата на нелекуващ с медикаменти, каза, че системата е на път да блокира, защото в болници се вкарвали хора без нужда от лечение по чисто административни причини, а в същото време джипитата отказвали да третират пациентите си. “Всичко се прехвърли към Спешна помощ и тя се вика за щяло и нещяло”, твърди Мангъров.

Сензационно и против всички световни медицински журнали той обяви още, че цели 80% от инфектираните с коронавируса били асимптоматични, а само 20 на сто проявявали някаква симптоматика. “Когато това се разбере, хората биха приемали нещата по-лесно”, убеден е той.

Редакцията на Lupa.bg уточнява за своите читатели, че последното мащабно проучвание върху асимптоматичните носители на заразата разкрива, че над 90% от тях в някакъв момент от карантината си все пак развиват симптоми, включително и децата, а редица от тях се разкриват от образната диагностика и кръвната картина

“Това, което се случва, е нечувано. Медийната шумотевица сега е нечувана. Ако някой ден се каже, че има по-малко заразени, се казва, че има повече починали. Това е един отпор на лоши, зловещи новини, които всеки ден представят на хората”, казва още Мангъров.

По думите му от една страна се казвало, че това заболяване не създава имунитет, а от друга страна се говорело, че се готви ваксина. “Това са взаимноизключващи се неща. Не може да се казва, че естествената инфекция не е в състояние да създаде колективен имунитет, а ерзац ваксината ще успее”, настоява той.

Според Мангъров медиите са се самозабравили и не знаели какво говорят. “Ако 30% от тествалите се са положителни наистина, това означава, че след 2-3 месеца всичко ще е приключило. Нали един болен се лекува за около 20-30 дни”, разсъждава детският инфекционист. И добавя: “Не разбирам защо се насажда страх”.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар