От сега: Жесток побой със скандалната дизайнерка Мегз

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Дизайнерката се нахвърлила върху дамата в Града под тепетата, като е блъскала и скубала.

Миглена Каканашева – Мегз за пореден път е в полезрението на прокуратурата. Този път дизайнерката от Раковски е проверявана за нападение над жена в Пловдив.

Потърпевшата, чиято самоличност няма да бъде разкрита, е била атакувана от Мегз преди няколко месеца, а причината е ревност, пише trafficnews.bg, позовавайки се на свои източници.

Дизайнерката се нахвърлила върху дамата в Града под тепетата, като е блъскала и скубала. След скандала жената подава жалба в Криминална полиция. Започната е била предварителна проверка, която преди дни е приключила, а материалите са предадени в Районна прокуратура.

Държавното обвинение до един месец ще излезе със заключение по казуса.

Публикувано във факти.бг:

Жители на Раковски, както и бивши служители във фирмата на Румен Рончев, твърдят, че пловдивчанката не е единствената жертва на Каканашева. Още една жена е била атакувана вербално и физически от дизайнерката. По една или друга причина обаче, потърпевшата не е сигнализирала до компетентните органи за случилото се.

Последната отказа да коментира нападението от страх за мъст. Случаят обаче е добре известен на обкръжението на Румен Рончев.

Оказа се, че преди дни е започната повторна проверка спрямо модната принцеса. Този път тя е нарушила три закона за движение по пътищата и е причинила ПТП с пострадала жена. В момента на удара, Каканашева е била без книжка. Преди време тя е била лишена от правоуправление заради административни нарушения.

Тя не спряла на знак „Стоп” и отнела предимството на лек автомобил „Хонда“ в град Раковски. По данни на МВР, 71-годишна жена е била пострадала и настанена в болница за лечение.

Коментарът на Мегз не закъсня. Самата тя в личният си профил заяви, че ранени е нямало, както и че не е била лишавана от книжка.

Актовете на Миглена Каканашева възлизали на над 1000 лева, които обаче бързо били платени от нея преди дни.

В неделя Мегз застана пред камерата на предаването „Папараци”, за да разкаже за ареста на транспортния бос и за връзката им.

“Не е вярно, че съм го излъгала и съм му взела бизнеса. Това са лъжите на бившата му жена. От години той не е с нея, не споделят един дом и едно легло. Нормално е тя да не иска да даде развод. Бившата му го заплашва, че ще се самоубие, ако ѝ поиска развод”, каза тогава Каканашева.

Бизнесдамата Зорница Рончева не е предприела законови действия спрямо „лъжите”, по думите ѝ, спрямо Мегз. На този етап тя ще се въздържи от коментари по казуса и „когато му дойде времето” ще вземе отношение по твърдяното.

Преди дни стана ясно, че разследването срещу нея и Румен Рончев е на финалната права. Съвсем скоро се очаква да приключи досъдебното производство и транспортният бос да се сдобие с обвинителен акт. Той е обвинен в измама в съучастие с дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз, тъй като са обявили за откраднат джипа ѝ “Мерцедес”, а след това са го продали. Заради тези щети, той е привлечен като обвиняем заедно с Мегз и братовчед ѝ.

Скъпото возило бе обявено за откраднато през лятото, но по данни на разследващите “кубчето” е станало “жертва” на схема за източване на пари. Припомняме, че мерцедесът е собственост на лизинговата компания “София ауто”.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар