От сега: Задържаха Камен Воденичаров на летището в Париж

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Летищните власти в Париж не позволиха на Камен Воденичаров да се качи на борда на самолета за полета от френската столица до Монреал, Канада в четвъртък.
Пропусната цифра от номера на паспорта на актьора в канадската форма ЕТА /виза/ за влизане в страната извади Воденичаров от списъка с пътници. Техническата грешка поставя под въпрос старта на турнето на спектакъла “Майсторите на комедията” в Канада и САЩ. Другите двама от триото – Георги Мамалев и Тончо Токмакчиев вече кацнаха в Монреал и подготвят представлението за петък, 27 септември.
Дали Воденичаров ще успее да пристигне навреме за първото шоу от американското турне на звездите зависи изцяло от реакцията на организаторите и канадските власти. Възможно е спектакълът на следващия ден в Торонто да се окаже истинската премиера на Американска земя. Ако Воденичаров все пак успее да прелети Океана и стигне в Монреал, ще трябва да излезе на сцената направо от самолета.
Това поставя под изпитание психическата и физическата готовност на “старата школа” майстори на комедията за реакции и действия в екстремини условия. След Канада турнето продължава в САЩ според плановете. Атланта е градът в Щатите, който ще посрещне артистите в неделя.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар