От сега: Караянчева скочи на Цветанов: Една шофьорска книжка не можеш да изкараш, седнал си акъл на Бойко да даваш

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Цвета Караянчева първа от Герб реагира на призива на Цветанов към Борисов да слезе от джипа и да види реално какво е положението в България.

Председателката на Парламента направи и новината на деня, а именно, че Цветан Цветанов няма шофьорска книжка и затова да не обяснява какво и как трябвало да направи Борисов, защото той сам си карал джипа и много добре управлявал България.

Ето какво написа все още лекуващата се след зверската катастрофа с кола на НСО Цвета Караянчева от Герб:
” Господин Цветанов и без вас ние в Герб можем да правим избори, но на мен ми е по интересно, защо не обясните на скъпите ни сънародници защо нямате шофьорска книжка и не си управлявате автомобила сам?
Не можете вече толкова години да я изкарате, не можете да вземете изпита, колкото и да ви се иска и от това вас ви е яд на господин Бойко Борисов, който сам си кара джипа и управлява правилно сам цяла България.
Не разбирам, защо ви боли толкова много за същата тази България днес, която виждате с други очи, като само преди по-малко от година вие също обяснявахте на всички, че сме в просперитет, че икономиката ни нараства, а с това и доходите на хората.
Предполагам че знаете, че тогава сте били искрен, а днес всичко е само заради болката и завистта ви, но както знаете вече няма връщане назад, защото ние в Герб начело с Бойко Борисов сме различни и не търпим корупцията”

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар