Китай е големият победител от войната в Украйна

От сега: Китайците призовават Русия да довърши специалната операция в Украйна

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Китайският портал „Гуанча“ публикува статия, посветена на изявлението на руския президент Владимир Путин, че Украйна е върнала преговорния процес в задънена улица.

Публикацията предизвика активен отклик от читателите в коментарите.

Използвайте всичко възможно, просто го направете! Борете се с двуликите неонацисти! Нека дойде бурята“, призовава един от тях, обръщайки се към Русия.

Украйна мисли, че може да спечели отново?“, попита вторият потребител.

Украйна така или иначе не контролира себе си“, казва друг.

За какво да се говори със замаскираната украинска нация“, посочва четвъртият.

Америка е готова да се бие с Русия до последния украинец – това е всичко, което трябва да знаете“, изрази увереност петият коментатор.

Украйна просто играе за време, през което може да получи повече военна помощ и да устрои „масови убийства“, за които ще обвини Русия. Не трябва да има съчувствие към този вид нацисти. Те трябва да бъдат напълно елиминирани”, заключи шести читател.

На 24 февруари Русия започна специална военна операция за демилитаризиране и денацификация на Украйна. По думите на президента Владимир Путин, целта й е „да защити хората, които са били подложени на тормоз и геноцид от киевския режим в продължение на осем години“.

Както съобщава Министерството на отбраната, руските въоръжени сили нанасят удари само по военната инфраструктура и украинските войски и вече значително намалиха бойния потенциал на Украйна. Като основна задача в руското военно ведомство се посочва освобождението на Донбас.

Превод: ЕС

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар