От сега! Лиляна Павлова се изпусна: Борисов се готви да подаде оставка

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Заместник председателя на Европейската инвестиционна банка Лиляна Павлова, която е и виден кадър на Герб даде интервю на немска медия в която буквално се изпусна, че кабинета в България няма да го бъде в следващият месец.

На въпрос с какво точно ще подпомогне България, Европейската инвестиционна Банка и какви са и намеренията за инвестиции на Балканите?

Лиляна Павлова, отговори:

– Това е труден въпрос, защото в България нещата стават  все по – неспокойни, за да се тушира социалното напрежение, министри подават оставки, но вече и това реално не работи. Мисля, че инвестиционната банка, ще насочи усилията си към България евентуално през август или септември, когато ще има с кого да преговаряме.

Реално властта в България се крепи само на харизмата на Бойко Борисов, но хората стават все по неспокойни, а както знаете никоя финансова институция не би рискувала парите на европейските граждани в нестабилни икономики, без силни правителства.

Относно Балканите намеренията на инвестиционната банка си остават същите, все повече инфраструктурни проекти в които да инвестираме, за да подобряваме жизненият стандарт на хората.

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/01/blog-post_909.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар