ОТ СЕГА: Отнеха боксовия лиценз на Кубрат Пулев заради наглата му целувка на репортерката

България, Свят, Спорт
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Кубрат Пулев може да остане без състезателен лиценз заради Джени Суши.

Кубрат Пулев може да остане без лиценз и право да се състезава заради целувката с Джени Суши. Изданието, в което работи репортерката я насърчило да заведе съдебен иск срещу боксьора с настояване да му бъде забранено да се състезава.

Самата Джени Сушие наела топ адвокат, като твърди, че Кобрата я е опипал отзад след интервюто. „Почувствах се обидена и засрамена. Той сграбчи лицето ми без мое съгласие и ме целуна. След края на интервюто, аз се опитах да си събера нещата и да си тръгна. Той ме сграбчи отзад и отмина, без да каже нищо“, заяви още Джени.

Репортерката планира да осъди Кубрат Пулев, а новината буквално взриви социалните мрежи.

Адвокатката на репортерката Джени Суши — Глория Олред е предявила искане лицензът на Кобрата да бъде отменен. В интервю за Нова телевизия мениджърът на спортиста заяви, че в Холивуд всеки иска да е известен, но явно Джени Сушие решила, че това е нейният начин да стане звезда. И използва ситуацията с Кубрат Пулев, за да си получи своите пет минути слава.

Както е известно, българският боксьор целуна по средата на интервю репортерката, която доста се смути от случката. И въпреки че всички определиха жеста като безобидна шега, явно репортерката не е на същото мнение.

Джени Суши вече е наела адвокат, който да защитава интересите й в съда и е завела иск срещу Пулев. И докато феновете на спортиста определят случката като безобидна шега, то очевидно тя не е съвсем на същото мнение. Малко след инцидента, брюнетката написа, че е смутена и засрамена, но не коментира повече случая. В последствие, в тв интервю заяви, че се е почувствала обидена и унизена. Дали съдът в Калифорния ще приеме искането й българският състезател да загуби правата си да се състезава, предстои да видим.

Разкрития.ком

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар