От сега: Полицаи с кучета атакуваха “Столипиново”

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Хубавото време изкара отново жителите на Столипиновои по улиците, сигнализираха наши читатели. Улиците „Сокол” и „Батак” отново се изпълниха с народ и това накара униформени да атакуват махалата, съобщи TrafficNews.

Два буса на спецполицията и екип на Шесто районно влязоха в квартала , за да разпръснат хората. В подкрепа на униформените бяха и полицейските кучета.

Петима водачи и четириногите спецченгета тръгнаха на обход по улиците и приканваха хората да се приберат по домовете си. Мнозина обаче отново „налазиха” улиците, веднага след като видяха гърба на униформените. Тумбите от квартала си заеха обичайните места по тротоарите, опънаха се масите и все едно нищо не се е случило. Не може да се отрече обаче, че и не малко хора от квартала се бяха изолирали и макар навън бяха седнали сами и с маски.

Бусове и патрулки продължават да обикалят четирите махали на Пловдив, за да съблюдават за спазване на мерките за сигурност. Екип на Специализираните полицейски сили бе разположен и на Главната, където традиционно се събират най-много жители на града.

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар