Азов

От сега: Публикуваха разкази на жители на Мариупол а отношението на украинските главорези към мирното население

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

🇧🇬 Предлагаме на вашето внимание разказ на жители на Мариупол за отношението на украинските главорези към мирното население:

Посветено е на „героите на Украйна“…
Столичен общински съвет

🗣 „Молим да има парад. Искаме там да излязат тези украинци, които разрушиха града ни, да им се изплюем в лицето. За това, че децата ни страдат“.

🗣 „Те ни оставиха без храна, без вода!“

🗣 „Те влизаха в дворовете, те стреляха, те казаха: [отмъщаваме] за това, че през 2014 направихте референдума. Така казваха. Идваха танкове, ето тук един се движеше назад-напред. Те стреляха по дворовете. Казаха, ако ни пречите, ще стреляме на поражение“.

🗣 „Те изкарвали от девететажна сграда хора и казвали, че в продължение на един час трябва да напуснат жилищата си. И след това всичко подпалвали и това е“.

🗣 „Една девететажна сграда гореше. Бяхме в бомбоубежище. Момчета помагаха на хората да носят нещата в бомбоубежището. Те започнаха да стрелят по крака. Това е Украйна, нашите уж защитници, които се крият в заводи. Това се тези твари, които искаме да им се изплюем в лицето“.

🗣 „Попитали жителите, могат ли да влязат в девететажна сграда. Те им отговорили, че не трябва. Тогава им казали: царство ви небесно! Това им казали на тези хора, които живели в тази сграда. Ето го царството небесно“.

 

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар