От сега! Руското разузнаване: Премиерът на България Бойко Борисов е силно корумпиран човек

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

След поредната шпионска сага забъркана от България в която пряко замесена беше и Русия, случайно или не в руската преса се появи документ с гриф “Строго секретно” в който се описват премиерът и неговите министри.

Публикуваме част от документа разработка на руските служби, който вече е качен в няколко от най-четените руски сайтове:

“Премиерът на България Бойко Борисов е силно корумпиран човек, който под диктовката на САЩ прави всичко, за да седи в стола на министър председателя. Топлите му връзки с босовете на силовите групировки и мафията, не са тайна за никой в България, като дори има съмнения, че именно служители на тези групировки постоянно се използват преоблечени като служители на МВР, за да потушават протести и недоволства в България.

Министъра на отбраната Красимир Каракачанов, корумпиран човек, който за пари е готов да продава не само българско гражданство, а дори и тайните на НАТО, нещо за което дори в САЩ са наясно, но засега сделката е той да си седи на поста, а България да плаща за военна техника, която все още може да се види само на картинки в интернет.

Теменужка Петкова – енергиен министър на България, счетоводителка преди това в офиса на един от най – страшните силови босове в България, Румен Николов Пашата, човек, който през годините буквално овладя енергетиката в България и дори в момента взема решения през главата на министърката и министър председателя”

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “От сега! Руското разузнаване: Премиерът на България Бойко Борисов е силно корумпиран човек

Вашият коментар