Денков Габриел

От сега: Сезираха ДАНС срещу Денков и Габриел за държавна измяна заради споразумението за мигрантите с Австрия

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В замяна на въздушен и воден Шенген България се е съгласила да приеме обратно нелегални мигранти. Това стана ясно от показани документи от две опозиционни партии – БСП и ИТН.

Това е станало с подписването на официален анекс от българското правителство за влизане в Шенген по въздух. В него пише, че България и Румъния без условие и по най-бързия начин трябва да вземат всички мигранти, които са регистрирани в двете държави.

“Съгласяваме се да приемем всички мигранти, които се намират в Австрия, но са регистрирани у нас. Преди седмица и нещо министерството на вътрешните работи на Австрия казаха, че са около 6000 човека, предимно афганистанци и сирийци“, пише в документа.

Незабавното отстраняване от длъжност на премиера Николай Денков и вицепремиера Мария Габриел, поискаха от Сдружението с нестопанска цел “Моя страна България“, каза председателят му Ивайло Дражев. За целта е изпратен и сигнал до ДАНС.

“От “Моя страна България” искаме незабавно отстраняване от длъжност на Денков, Габриел и лицата от МВР, нарушили Конституцията и ЗМВР в услуга на чужда държава! Нарича се държавна измяна!“, обясни Дражев сигнала, в който наред с приемането на бежанците, страната ни се съгласява и в охраната на границите ни да участват граждани на чужда държава, в случая Австрия.

“Иззети са правомощия на Народното събрание по Регламента Дъблин (Регламент (ЕС) №604/2013) и са делегирани правомощия на чужди лица и граждани на чужда държава по контрол и охрана на държавната граница, което е правомощие единствено на МВР и МС по закон“, изтъкна Ивайло Дражев.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар