цветан цветанов затвор

ОТ СЕГА: Сезираха институциите за прикриването на незаконни доходи на Цветанов от КОНПИ за 505 000лв.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

БОЕЦ внесе сигнали до Прокуратурата, КПКОНПИ, ДАНС, премиера и президента за изпратените до БОЕЦ и анализирани, валидирани и публикувани от сайта за разследваща журналистика Биволъ документи за извършена ревизия и проверка на Цветан Цветанов за периода 2003г. – 2014г. и прикриване от КОНПИ на негови незаконни доходи чрез манипулиране и фалшифициране на данните.

Установено е  разминаване в информацията за официалните доходи на Цветанов в размер на над 505 000 лева, но КОНПИ начело с Пламен Георгиев  „стъкмява“ данните и установява „само“ 119 000 лева, като прекратява проверката.

В сигналите ни се казва:

СИГНАЛ

от ГД „БОЕЦ – БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ”,

ЕИК 176949776, адрес – гр. Видин, к-с „Панония” блок 4 вход З ап 157, тел. 0899591399

относно

съмнения за извършени престъпления – корупция, злоупотреба с власт, незаконно забогатяване, конфликт на интереси, търговия с влияние, укриване на данъци,  данъчни и финансови престъпления, фалшифициране и изготвяне на документи с невярно съдържание, престъпления срещу данъчната система, престъпление по служба, неизпълнение на служебните задължения от длъжностни лица довели до щети в особенно големи размери за държавата, както и други  престъпления  по чл. 283 и 304 от НК, както и участие в организирана престъпна група за данъчни и финансови престъпления  извършени от Цветан Генчев Цветанов – зам. председател на ПП ГЕРБ, Пламен Георгиев – председател на  КПКОНПИ и други неустановени лица.“

Прилагаме публикуваните документи, направените анализи  и линк към публикацията на Биволъ. 

https://bivol.bg/tsvetanov-konpi-1.html?fbclid=IwAR2KELCrvqzYHvusNruT0QAg4VLSmKcXiCpXxe7v6BFi0Oi5Kq-GkBtsZR8

Завършваме сигналите с искане за отстраняване на Пламен Георгиев и извършване на всички необходими действия:

“БОЕЦ изискваме от прокуратурата да образува досъдебно производство в хода на което да се разследват  всички факти и обстоятелства с цел установяване на обективната истина. Огомният обществен интерес ни задължава да информираме незабавно медиите и обществото за вашите действия и отговори. Случаят разкрива огоромна корупционна схема и данни за длъжностни и множество други престъпления с огромен риск и заплаха за държавата. Изискваме отстраняването на Пламен Георгиев от поста му председател на КПКОНПИ и задържането му под стража заедно с Цветан Цветанов с цел недопускане на извършване на нови престъпления, укриване и унищожаване на документи и доказателтва по разследването и оказване на натиск върху свидетели!“

01.04.2019г.          Георги Георгиев – председател на УС на ГД „БОЕЦ”

Ще информираме обществото за отговорите и действията на институциите. 

В четвъртък  в 16.00ч. излизаме пред Министерски съвет с едно послание –ИМА КОЙ ДА ВИ НАКАЖЕ! Гражданите срещу мафията, за да си върнем държавата!

https://www.facebook.com/events/467014590502624/

БОЕЦ призоваваме всички будни граждани – чуйте, вижте, осъзнайте случващото се, свържете се с нас и реагирайте! Време е ,ще се става! В следващите дни трябва да се организираме и в четвъртък  да се преборим с наглите и алчните.  Да ги накажем за десетилетия лъжи и грабеж, като им вземем най-ценното – властта.

„НЯМА КОЙ ДА МЕ НАКАЖЕ!“ – заяви Цветан Цветанов в петък от ефира на националната телевизия на фона на #АпартаментГейт Наглост и демострация на безнаказаност, несъвместими с демокрацията и принципите на правовата държава!
От документи получени от БОЕЦ и анализирани и публикувани от Биволъ в неделя става ясна цялата брутална схема по която КОНПИ и шефа и Пламен Георгив, заедно с НАП „изпират“ и осигуряват безнаказаност за Цветан Цветанов, уличен в укриване на доходи, данъчни и финансови измами за над 500 000 лева! Тази схема се ползва от всички властимащи! Картина на безнаказаност, завимости, корупция и тотално превземане на държавата от мафията.
Институции не останаха, държава няма. Банда престъпници е завзела властта и най-важната битка днес е гражданите да си върнем държавата! В продължение на години сме свидетели на ограбването и източването на народ и държава. Стотици скандали, гейтове и далавери се случиха пред очите ни. През последните дни разкрития на Биволъ, СВОБОДНА ЕВРОПА, Антикорупционен фонд и БОЕЦ показаха цялата картина на превзетата държава и мафиотската и криминална същност на нашите управници. ДжиПиГейт, АпартаментГейт, ДДСгейт, ЦУМгейт, КТБгейт, ЯневаГейт, СтокиранеГейт, мутренското задържане на Иванчева и Петрова, убийството на журналистката Виктория Мринова, ареста на журналиста от Биволъ, Димитър Стоянов и колегата му Атила Биро, репресиите спрямо журналисти, общественици и представители на граждански органзции са само малка част от действията и скандалите, които олицетворяват властта на мафията и режима на Борисов. Диктатура на мафията.
На власт са:
Цветан Цветанов – зам. председател на управляващата партия мандатоносител – ГЕРБ, уличен в имотни, финансови и данъчни измами, финансови престъпления, пране на пари, рекет и други престъпления. Фалшифициране и манипулиране на избори и наложил подслушването и рекета, като стил на управление.
Главен прокурор – Сотир Цацаров – уличен в корупция, документни и имотни измами в особенно големи размери!
Шеф на КПКОНПИ – Пламен Георгиев – уличен в корупция, данъчни, имотни, документни и финансови измами.
Шеф на НСС – Борислав Сарафов – чрез синът си е уличен във финансови престъпления, укриване на доходи и корупция.
Премиер – Бойко Борисов – уличен в корупция, злоупотреба с власт и престъпно бездействие довело до смъртта на 20 души при катастрофата край Своге.
Правителство – министри – уличени в корупция, рейдърство, лобизъм, имотни и финансови измами и други престъпления от общ характер.
Парламент – депутати – уличени в корупция, злоупотреба с власт, търговия с влияние, лобизъм, конфликт на интереси, данъчни и имотни престъпления.
Всички ТЕ превърнаха държавата ни в блато, в най-корумпираната и бедна държава в Европа!
Съдебна власт, изпълнителна власт и законодателна власт са в ръцете на ченгета, мафиоти и престъпници, корумпирани и компрометирани типове. Управляващите и политическата „класа“ на статуквото са загубили тотално доверието на гражданите. Държавата не може да функционира, защото властите са загубили своята легитимност. В същото време управляващата ни мафия стиска властта и налага едноличен режим на диктатура и управление на мафията. Тези, които трябва да се борят с корупцията се оказват още по корумпирани от проверяваните и зависими от тях.
В четвъртък БОЕЦ, Асоциация за свободно слово „Анна Политковская“, движение „Ние гражданите“, организации, граждански сдружения и непримирими граждани излизаме пред Министерски съвет с едно послание – ИМА КОЙ ДА ВИ НАКАЖЕ и следните искания и цели:

– Отстраняване на Борисов и мафиотското му правителство.
– Отстраняване на Сотир Цацаров – пазител на мафията.
– Отстраняване на Пламен Георгиев – слуга на мафията.
– Отстраняване на Борислав Сарафов – изпълнител на мафията.
– Повдигане на обвинения и арест на Цветан Цветанов, с цел възпрепятстване на извършването на други престъпления, укриване и унищожаване на документи и доказателства и възпрепятстване на разследването чрез натиск и влияние върху свидетели.
БОЕЦ , Асоциация за свободно слово „Анна Политковская“, и движение „Ние гражданите“ призоваваме колеги от граждански сдружения, други организации и активни граждани от цялата страна да се свържат с нас и да координираме действията си за постигане на общата цел.
#ИмаКойДаВиНакаже

#БорисовУбива
#УбийциГейт
#МафиятаУбива
#КорупциятаУбива
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар