От сега! Слави се изгаври с бТВ Регистрира новата си телевизия на техният адрес

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Слави Трифонов регистрирал купената наскоро старозагорска кабеларка на адреса на bTV. Това показва справка в Търговския регистър.

Документите показват, че централата на медията е на адрес:
БЪЛГАРИЯ област София (столица), община Столична

гр. София 1414
район р-н Триадица
площад България 1, НДК, зала 12.
тел.: 9156750
Слави Трифонов регистрирал телевизията си на адреса на bTV
На същия адрес се помещаваше и бившото предаване на Слави Трифонов по bTV – „Шоуто на Слави“.

Новият телевизионен проект на Слави Трифонов има предмет на дейност продуциране и менажиране на радио и телевизионни предавания, разработване и реализация на медийни проекти, рекламна дейност, производство на стоки и услуги, външна и вътрешна търговия, търговско представителство и посредничество, както и всяка друга незабранена от закона дейност.

Припомняме, че част от екипа на Слави Трифонов в лицето на Евгени Димитров – Маестрото, Ася Тодорова и Диана Младенова, на 10 октомври е влязла в управата на „Статис“ АД, сочи справка на „Труд“ в Търговския регистър. Дружеството е собственик на телевизия „Стара Загора“ и притежава лиценз от СЕМ за политематичен денонощен канал.

Фирмата разполага с капитал от 5000 лева, а неин управител е Евгени Димитров. В Агенцията по вписванията са подадени документи, които са в процес на обработка, че новият собственик е Станислав Тодоров Трифонов. Досега това е бил Дамян Желязков Георгиев.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар