ОТ СЕГА! Тийнейджър изпразни цял пълнител в средата на “Столипиново”

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Тийнейджър бе арестуван след стрелба в пловдивската ромска махала Столипиново.

17-годишното момче е извадило газов пистолет в средата на улица „Ландос” и изпразнил цял пълнител във въздуха.

От изстрелите кънтяла цялата махала, съобщи TrafficNews. Веднага на място пристигнала патрулка, момчето било прибрано в ареста, а оръжието отнето. Оказва се, че пистолетът не е регистриран.

Стрелецът не дал обяснение на кого е, както и защо стреля.На родителите му е бил съставен акт, а тийнейджърът предаден на Комисията за борба с противообществените прояви.

Екшънът се разиграл в понеделник вечер. По това време в ареста е бил прибран и още един жител на квартала за търговия с акцизни стоки. Още една драма, но с любовен характер се е разиграла същата нощ в махалата. 14-годишно момиче е било избягало от дома си в Разград, за да се срещне с любимия в Столипиново.

Влюбените са започнали във Фейсбук и след кратко комуникиране пламнала искрата на любовта. Момичето напуснало бащината къща и пристанала на пловдивчанина.

Родителите на девойката веднага са сигнализирали в полицията и момичето било обявено за издирване. Ден по-късно, в събота, тя е открита в дома на възлюбения й. Органите на реда са я отвели в районното, където са били и родителите й. Що се отнася до Ромеото, той е задържан.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар