От сега: Украинските нацисти с жалък опит за атака атака в Севастопол, един човек е ранен

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

По-рано днес губернаторът на областта Михаил Развожаев предупреди за въздушна тревога в Севастопол в телеграм канала си, предаде ТАСС.

“Внимание на всички! Предупреждение за въздушно нападение!”, написа губернаторът.

По-късно Развожаев обяви, че един човек е ранен след украинската атака в града.

 

 

“Руските сили свалят голям брой въздушни цели над Севастопол, един човек е ранен”, пише губернаторът на Севастопол Михаил Развожаев в канала си в Telegram.

“Военните работят по унищожаването на голям брой различни въздушни цели. Парче от шрапнел е попаднало в жилищна сграда на (улица) Глухова. Предварително се съобщава за един пострадал”, пише той. “Спасителните служби са се отправили към мястото на инцидента.”

В телеграм канала си губернатор написа още, че военните отблъскват атаката на украинските въоръжени сили, а няколко въздушни цели са свалени.

“Военните отблъскват атаката на украинските нацисти. По предварителна информация вече са свалени няколко въздушни цели. Всички служби са приведени в бойна готовност. Спасителната служба на Севастопол до този момент не е регистрирала никакви щети по инфраструктурата”, написа Развожаев.

Губернаторът също така призова жителите на Севастопол да запазят спокойствие и да спазват мерките за безопасност, както и да останат във временни убежища или на безопасни места.

“Основното нещо е да не оставате на открити пространства. Когато действа противовъздушната отбрана, шрапнелите представляват най-голяма опасност”, добави губернаторът.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар