От Спешна помощ с ужасяващи новини за убитото от джип дете, борят се за живота на другото момиче

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Toyota Land Cruiser, същата като тези в които се вози премиерът Бойко Борисов е помел тийнейджърките, те са предичали в района на София ленд.

Децата, пометени тази вечер в София, са блъснати от огромен джип Toyota Land Cruiser, съобщиха източници от МВР. Те са пресичали в района на София ленд, когато в тях се е врязал автомобилът. “Сигналът в Спешна помощ е бил подаден в 19:33.

Съобщено е за две ударени деца на ул. “Бигла” 52, на светофара.
Към мястото веднага са тръгнали две линейки, първата е била там в 19. 38 часа. Когато пристига, се оказва, че подаденият адрес е адресът на природоматематическата гимназия, от която двете деца излизат.
Мъж, който се намирал там, е видял случилото се и се е обадил в Спешна помощ. Самата катастрофа, обаче, е била на бул. “Вапцаров” на светофара срещу “София ленд”.
Отивайки вече на точното място, лекарите откриват 14-годишно момиче в шок, с тежка политравма, множество вътрешни наранявания, то е закарано в “Токуда”. Също в много тежко състояние е било и 13-годишно момиче. То е било в кома, с открита фрактура на крака, което е животозастрашаващо. Детето е закарано в “Пирогов” в много тежко състояние, с опасност за живота”, съобщи пред медиите говорителят на Спешна помощ Катя Сунгарска.
Детето, закарано в “Токуда”, е починало, малко, след като е било прието, независимо от усилията на лекарите. И към момента в “Пирогов” се борят за живота на другото 13-годишно дете.
Ужасяващата катастрофа, завършила с трагедия и отишъл си невинен живот, е поредната, в която е пострадало дете.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар