От 05.03.2021 до 03.04.2021 премиерът ще слезе от правителствения високопроходим автомобил

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Във връзка с решение на ЦИК №2064-НС от 16 февруари 2021 (в частност точка 15.7), което изрично забранява използването на държавни транспортни средства за предизборна агитация, уведомяваме следното:

От 05.03.2021 до 03.04.2021 премиерът ще слезе от правителствения високопроходим автомобил и ще управлява България от автомобила на зам-министър Нанков.

По повод на някои медийни спекулации, че г-н Нанков притежавал Audi А8 сме длъжни да заявим, че това НЕ Е ВЯРНО.
Аудито е собственост на „ВИК Варна“, но те не искат да си го цапат с кални ботуши и инструменти. Затова го дадоха под наем на зам-министъра. Но той НЯМА да превозва министър-председателя с този автомобил (не да не го цапа, а защото и този автомобил е държавен).

Както изрядно е отчетено в годишната му декларация от 2018 година – личният автомобил на г-н Нанков е скромен, с марка Citroen.

Нека пожелаем на господата Нанков и Борисов безаварийно пътуване по изрязаните като с божествена ножица в грубата българска земя магистрали.

Ако в горепосочения период все пак забележите премиерското тяло да обикаля страната и да прави дежурната си агитация с държавния джип – моля своевременно да уведомите ЦИК на следните контакти:

02/939 37 19
mail: [email protected]

От Почти Инициативен Комитет

Радослав Бимбалов

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар