От 10.11.1989г. сме от 30 година в ада за България

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Фалшивият демократичен преход започнат от фалшивата номенклатура на БКП от 80-те години, чийто деца днес са вълците-капиталисти, държи вече почти 30 години българите в казаните на Ада.

Западът от Европа и САЩ също се оказа съучастник в грабежите на материалните блага на социалистическа България до 10.11.1989г.

България заприлича на бивша южноамериканска бананова диктатура.

На върха диктатор, без който народът уж не можел.

Зад него задкулисна мафиотизирана грабителска класа на свръхбогатите, смучеща монополно еврофондовете от Европейския съюз и създаваща евроолигархия от приватизаторите на властта и материалните и финансови блага.

Днес 30 години по-късно, България се управлява от назначени милионери, бивши деца на най-долната номенклатура от БКП и ДС, които ни учат да бъдем успешни предприемачи, забравяйки че са пладнешки лапачи на ресурсите и финансите на страната.

България на 10.11.2018 е Елит от милионери, стражи от полицаи с мизерни заплати и роби с жалки пенсии и заплати. Битката днес е само една и нагоре, долу вече сме отдавна.

Борисов с Цветанов и купените им лъжепатреоти Валери, Волен и Каракачан вън задно с Домусчиев, Вальо Златев,Черепи -Мерепи, Доган с рожбата си Пеевски и други знайни и незнайни чорбаджии-изедници, както ги нарича народния поет в „Чавдар войвода“

podoko.eu

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “От 10.11.1989г. сме от 30 година в ада за България

Вашият коментар