венета бойко борисов дъщеря

Официално: Дънди признаха че дъщерята на Бойко е акционер при тях

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
От офиса на канадската компания „ДЪНДИ ПРЕШЪЛ МЕТАЛС“ признаха, че дъщерята на премиерът на България има закупени акции от компанията. В какъв размер и колко е дивидента и от акциите на компанията от офиса в Канада не обявиха, но подчертаха, че факта, че дъщерята на Борисов има акции при тях, не означава, че баща и им помага да развиват бизнеса си в България.
Според справката, която е представена в централният офис на компанията, дъщерята на Бойко Борисов е станала акционер в компанията преди няколко години, когато са започнали и преговорите с България от страна на дружеството да получат концесия за добив на злато в Челопеч. Според канадците и други български политици с подставени лица имат акции в тяхното дружество, което добива злато в почти целият свят, като това е показателно, че компанията им се ползва с огромно доверие в България и никой не се притеснява да инвестира при тях.
Все пак акциите ни са на борсата и се търгуват всеки ден, и всеки може да се сдобие с тях, но заради множество въпроси от страна на български медии, решихме да проверим фактите и да вярно е че има акции на името на дъщерята на Бойко Борисов, Венета в нашата компания, заявиха от офиса на „ДЪНДИ ПРЕШЪЛ МЕТАЛС“ в Канада.
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/09/blog-post_294.html

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар