Официално: Google ще пусне два смартчасовника с Android Wear 2.0 в началото на 2017 г.

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Google ще пусне два смартчасовника с новата версия на платформата Android Wear 2.0 в началото на 2017 г. Това потвърди продуктовият мениджър за Android Wear в компанията Джеф Чанг, който споделя пред The Verge, че устройствата ще бъдат реализирани с хардуерен партньор по примера на програмата Nexus. 

Двата смартчасовника, за които става дума тук, ще са първите с новата версия 2.0 на платформата Android Wear и ще бъдат реализирани с партньор на Google, който и преди е произвеждал подобни устройства. 

Чанг не назовава коя е компанията, но казва, че тя и в миналото е имала в портфолиото си умни часовници с Android Wear. 

Интересно е, че партньорството ще бъде на принципа на програмата Nexus, така че върху двата нови модела няма да има логото на Google или това на Pixel, а името на самия хардуерен производител. 

След пускането на първите устройства с Android Wear 2.0 от Google се очаква през 2017 г. да видим и други премиери на такива от други компании. Анонси се задават още на CES, а и след това – на Baselworld.

Google обещава да актуализира до Android Wear 2.0 по-стари модели, сред които Moto 360 Gen 2, Moto 360 Sport, LG Watch Urbane 2nd Edition LTE, LG Watch Urbane, LG G Watch R, Polar M600, Casio Smart Outdoor Watch, Nixon Mission, Tag Heuer Connected, Fossil Q Wander, Fossil Q Marshal, Fossil Q Founder, Michael Kors Access Bradshaw Smartwatch, Michael Kors Access Dylan Smartwatch, Huawei Watch, Huawei Watch Ladies, Asus ZenWatch 2 и Asus ZenWatch 3.

В списъка с нови екстри на платформата са самостоятелни приложения, които работят без нужда от връзка с телефон, Android Pay и новият гласов помощник Google Assistant, който дебютира в смартфоните Pixel и домашния асистент Google Home. 

Дали с Android Wear 2.0 и новия хардуер през 2017 г. Google ще успее да убеди потребителите, че смартчасовниците са ценна придобивка за тях – предстои да разберем. 

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар