bedroom

Охраната на Bedroom: Аре, излизай и се бий като мъж!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Съвсем естествено след официалните тържества абитуриентите заливат нощните клубове на София, а задача на охраната на тези нощни клубове е да се грижи за безопасността на забавляващите се младежи

Сезонът на абитуриенските балове в превзетата от чалг и мутри столица инцидентите с младежи все повече зачестяват.

Съвсем естествено след официалните тържества абитуриентите заливат нощните клубове на София, а задача на охраната на тези нощни клубове е да се грижи за безопасността на забавляващите се младежи.Същевремнно обаче ние всички добре знаем, че в повечето случаи мъжете, чието задължение е да се грижат за сигурността на младите най-често са лица с криминални досиета и последното, което ги интересува е физическото здраве на клиентите посещаващи заведенията. Нещо повече. В повечето случаи именно самата охрана е причина за част от конфликтите, като не липсват и случаи, които самите охранители се занимават с търговия на наркотици по нощните клубове. Успоредно с това всички добре знаем е абсолютно безсмислено да се разчита на помощта и действията на МВР, което отдавна е абдикирало от това да въдворява няккъв ред сред стотиците клубове и чалготеки из цялата страна. Всичко това, освен че поставя младежите в една много несигурна среда, е и предпоставка за създаването на рискови ситуации някои, от които завършват като брутални инциденти.


В NBOX.bg получихме сигнал за такъв подобен случай, състоял се само преди няколко дни в елитния нощен столичен клуб “Bedroom”. При класически конфликт между младежи заради девойка в заведението две групи стигат до бой, а охраната отказва да се намеси. Създава се ситуация, в която едната група се заканва да линчува младеж, който е в нощното заведение заедно с приятелката си и въпреки отправената молба от момчето към охраната, то да бъде придружено до такситата в непосредствена близост до клуба, за да избегне възможен побой, охранителите не влизат в задълженията си и не предприемат никакви действия.

“Помолих момчетата от охраната просто да ме изпратя до таксито, защото голяма група младежи ме заплашваха с бой. Вместо да получа разбираме и сигурност обаче охранителите ми казаха да напусна клуба и ме изпратиха с думите: Аре, излизай и се бий като мъж”.

Всъщност това не е единственият подобен случай в “Bedroom”, напротив инцидентите в този нощен клуб са стотици през последните 10 години. Официалното лице на нощни клуб Веселин Борисов отдавна не проявява никакъв интерес към купишата подобни инциденти и очакванията, че нещо в тази посока би могло да се промени във въпросното заведение, отдавна е опция, на която клиентите не мога да разчитат. Стотици случаи остават не просто извън вниманието на медиите, но никога не стигат нито до прокуратура, нито до МВР. Факт, че който изисква огромно внимание, тъй като една държава не защитава и пази децата си, тя е обречена на безпътно бъдеще. Нещо повече. Съхранението на живота на младите е има пряко отношение към националната сигурност на всяка една държава.

Снимка: Bedroom

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар