Очаквано! Софийските олигарси на хранилка от ГЕРБ подкрепиха Фандъкова

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Кметът на София Йорданка Фандъкова проведе среща с представители на КРИБ, в която членуват най-мощните компании в България и получи одобрение за много от идеите си.

Кандидатът на ГЕРБ заяви, че ще въведе електронни обществени поръчки, за да гарантира прозрачност. Фандъкова допълни, че вече се работи и за електронни разрешения за строеж от 2020 г. Това ще даде повече механизми за публичност и контрол.

„За мен е много важна работата с компаниите в града. Моето разбиране е, че за да бъде успешен градът трябва да развива икономиката. През последните няколко години София се развива бързо, а сега имаме шанс да привлечем и стратегически инвеститор, който да бъде мотор и за развитие на местната икономика“, обясни Фандъкова.

Тя каза, че приносът на общината е с инвестициите в инфраструктурата и в образованието, както и в стабилната финансова политика.

„В програмата ми предлагам да продължим инвестициите в големите инфраструктурни проекти. По разширението на Южната дъга вече се работи, работим по проекта от бул. „България“ към „Люлин“, завършването на вътрешните рингове и връзките към северните територии“, каза Фандъкова. Тя обясни, че се предвижда и развитието на 4 индустриални зони.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар