Очаква се и ултрашироката камера на iPhone 14 Pro да снима по-добре при ниска осветеност

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Apple вече обяви събитие за 7 септември, на което очакваме премиерата на новите модели iPhone 14. И въпреки че вече знаем много неща за тях, все още има детайли, които не са известни. Такава е например новата информация за ултрашироката камера на iPhone 14 Pro. Тя ще има по-добра производителност при слаба осветеност, което заедно с другите подобрения по версиите Pro ще увеличи цената на двата топмодела, прогнозира известният анализатор Минг-Чи Куо.

Куо твърди, че новите Pro модели ще имат нов ултраширок сензор с размер на пиксела 1.4 μm спрямо 1 μm при iPhone 13 Pro, което ще подобри заснемането на изображения при ниска осветеност, тъй като ще се улавя много повече светлина.Припомням ви, че досега имахме детайли за основната камера на iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro, според които тя ще използва също нов 48 МР сензор. Той ще разчита на технология за обединяване на 4 пиксела в 1, което също е в посока по-добри снимки при ниска осветеност. Те отново ще бъдат 12 МР. 


До премиерата на iPhone 14 на 7 септември остават броени дни, така че много скоро ще разберем дали изтеклата до момента информация е коректна.

Изображението е от @ianzelbo

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар