Очевидно Каракачанови са гладували с 213 лв на месец, за да си купят луксозен апартамент

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Каракачанов и семейството му са живели с 213 лева на месец, за да си закупят луксозния апартамент!Това показва бърза справка от имуществените декларации на вицепремиера.

Сагата с луксозния апартамент в елитен столичен квартал, придобит от Каракачанов става много интересна, тъй като Каракачанов прави много смели изявления пред медиите относно придобиването на апартамента си ето и линк към неговите изявления относно придобиването
на жилището му.

https://www.mediapool.bg/apartamentat-na-karakachanov-ne-struva-polovin-a-chetvart-milion-news282471.html

Декларациите на Каракачанов посочват, че на 01.01.2017 г. семейство Каракачанови е разполагало с 93300 лева, а през цялата година е реализирало доходи от 57565 лева.

През годината семейството е заплатило според думите на Каракачанов 70000 за апартамент, направена е инвестиция в застраховка за 17 000 и е приключило годината със спестявания за 61300 лева, което означава, че за издръжката си през 2017 година семейство Каракачанови е изразходвало скромните 2565 лева или 213,75 лева на месец. Всеки който познава Каракачанов знае, че тези пари няма да му стигнат само за цигари, как и с какво са плащани данъци и битови сметки не става ясно.

Припомняме,че през 2017 година семейство Каракачанови е имало и един разход, свързан със сватбата на дъщеря им, който не е ясно кой е покрил.

Припомняме,че Каракачанов не е декларирал и конфликт на интереси с фирмата «Софметал 07 ЕООД», която се явява кредитор за 70000 лева на Каракачанови. По всичко личи, че някой налага сериозен чадър,който осигурява защита от проверки срещу Каракачанов, които със сигурност ще докажат интересни факти!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар