Очерняли България?! Че може ли още?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бързото разкриване на убийството на журналистката Виктория Маринова даде повод на властта да нахока всички, които се “осмелиха” да възроптаят срещу криминогенната обстановка у нас и свободата на словото.

И наши, и чужди.

България била очернена. Първо от свои, после от чужди. Защото много имейли пропътували от България до западните ни партньори, които на свой ред омаломощили от туитове премиерската душа.

“Очерниха България”, проплака вицето Томислав Дончев. “Сега мнозина трябва да замълчат”, наежи се и партийният строител и пресен шеф в Европол Цветан Цветанов.

Коалиционните партньори на ГЕРБ също опищяха орталъка, че е пострадало доброто име на родината. И всички вкупом тръгнаха да насаждат чувство за вина у медии, политици и обикновени хора, приравнявайки ги с национални предатели.

Не, господа народни избранници. България не е очернена. Почернено е едно семейство. България, това са хората между Връв и Резово, и Кардам и Ключ. А не институциите, които пълните с верни ятаци, помогнали ви да възпроизвеждате властта си на избори. Институции с нулево доверие, които редовият българин псува наравно с ВиК и енергото.

Как по-точно може още да се очерни държава, световен лидер по смъртност, европейски шампион по мизерия, гордо вееща знамето на свободното слово от 111-та позиция на планетата.

Дори и за Северин не ви вярват. И това ви вбесява. Но няма на кого да се сърдите…

Fakti.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар