Очилата за смесена реалност на Apple ще бъдат представени на 5 юни

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Apple официално обяви, че тази година световната им конференция за разработчици WWDC 2023 ще започне на 5 юни. На това събитие компанията традиционно разкрива какви промени подготвя в следващите версии на своите софтуерни платформи, но нерядко виждаме и премиерите на нови устройства. Този път там се очаква големият дебют на първите очила за смесена реалност от Apple.

Reality Pro, както се очаква да се казват очилата, ще бъдат първият голям анонс на нов продукт от премиерата на Apple Watch преди 8 години, пише Марк Гърман от Bloomberg. Целта на компанията вероятно е да запознае първо разработчиците с очилата си за смесена реалност, а на пазара да ги пусне на по-късен етап. Така ще има достатъчно време за създаването на допълнителни приложения от трети страни за тях.Припомням ви, че според слуховете до момента очилата (или шлемът) за смесена реалност на Apple ще са нишов продукт с висока цена от около $3000, който ще съчетава AR и VR изживявания (затова и смесена реалност). В последните дни излязоха и спекулации, че хора от екипа са скептични към успеха на това устройство.


На WWDC 2023, разбира се, ще научим подробности и за новите версии на iOS, iPadOS, watchOS, macOS и tvOS, използвани от устройствата на Apple. Би трябвало да дебютира и новата платформа за очилата. 

Конференцията ще продължи от 5 до 9 юни и ще се проведе в щабквартирата Apple Park в Купертино, Калифорния. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар