Още герберщина: Бойко подкара джипа бабаитски през тротоарите до Президентството

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Близо половин час вчера бул.“Дондуков“ бе затворен в двете посоки, и се образуваха километрични задръствания, за да може премиерът да измине с джип 50 метра – от Министерския съвет до Президентството.

В миналото, за Консултативни съвети, министър-председателят ходеше пеша – и при Станишев, и при Сакскобурготски.
Но Бойко се изтапани с джипа си. И блокира цялото движение на 100 метра в двете посоки, какъвто бил „безопасният периметър“. Т.е. някой убиец с ТИР да не вземе случайно да помете безценния Бойко.

Свидетели на събитието твърдят и, че той лично се качил в джипа и бабаитски подкарал дори не по улицата, а направо през тротоарите. Там имало хора, които били разгонвани от притичващи агенти на НСО.

Накрая Борисов се паркира дори не вътре в двора на Президентството, където е мястото за спиране на официалните коли, а направо пред парадния вход – пред гвардейците. Представете си някой да изтапани така джип пред Елисейския дворец или в Бъкингам.

Но в България може.

За сметка, на тези чутовни грижи за премиерското тяло, договорената политика за защита на националния интерес в Македония е пълна катастрофа – Скопие отново получи всичко, срещу нищо, и ни се подиграва.
4udoslav

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар