Още ГЕРБерщина: Запалиха къщата на адвокат Савова, защитник по делото „Иванчева“

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Къщата на адвокат Ирен Савова в Ихтиман, която бе защитник на арестуваната зам.-кметица на „Младост“ Биляна Петрова, е била подпалена тази нощ.

Огънят е тръгнал от покрива около 03:30 часа. Според Савова на покрива е имало хора, които са поставили взривно устройство, съобщава Нова телевизия.

По думите на Ирен Савова е открита туба с някакво вещество. Има и следи от стъпки и от гуми на автомобил или автомобили. Тя е убедена, че става въпрос за умишлен палеж.

През ноември 2018 г. пред дома и кантората на адвокат Савова се появиха нейни некролози. Именно тогава тя бе защитник на бившия зам.-кмет на „Младост“ Биляна Петрова по делото „Иванчева“.

Ирен Савова беше адвокат и по сагата с царските имоти, като защитаваше интересите на държавата. Ирен Савова се яви като защита и по делото за тефтерчето на Филип Златанов.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Още ГЕРБерщина: Запалиха къщата на адвокат Савова, защитник по делото „Иванчева“

Вашият коментар

Екипът на informiran.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.