зимнина буркани туршия

Още ГЕРБ! Без прасета и правене на зимнина в задният двор! Европа не давала

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Последните няколко месеца са белязани от скандали, но определено двете неща които предстоят да научим, че ни се забраняват са да гледаме прасета в задният си двор и да си правим зимнина за зимата.

В България да се забранят тези две неща няма да е проблем според анализа на „Института за политика и развитие на Балканите“ от Франция.

Според французите българите изобщо не са реагирали, когато им е казано да си избият свинете в дворовете заради африканската чума и са изпълнили заповедта на властите безропотно в 99% от случаите на чума. Относно правенето на зимнина в буркани, засега няма забрана, и института не може да предвиди реакциите, но според информацията с която медиите са уведомили българските граждани за отровни капачки в магазинната мрежа, то продажбите на такива драстично са спаднали и българите буквално са спрели да консервират продукти в стъклени буркани.
Онова, което става ясно от доклада на французите обаче е че българите безропотно приемат всяка заповед от Европа, за разлика от страни като Гърция, Литва, Унгария и Полша и са по благосклонни да приемат нещата през официозните медии като телевизиите, дори и те да не са в полза на обществото. Българина е съгласен да се раздели дори с миналото си, стига за в бъдеще да му се обещае, че ще живее по – добре.
Страната буквално може да се подготви за буферна зона, която да се напълни с мигранти, които в момента седят в лагери в Италия и Турция и според анализа в България няма да има съпротива, ако на българите се обясни, че с мигрантите и техните възможности като работна ръка в балканската страна ще дойдат нови инвеститори.
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/09/blog-post_260.html

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар