Още ГЕРБ: Борисов продължава да лъже като дърт циг*нин

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Пламен Георгиев е с няколко образования, хиляди награди, с милиарди задържани и конфискувани средства, с няколко езика. Така че не виждам за консул, които вие не можете да изброите никъде консулите в Европа, просто явно това е някаква поръчка, защото една седмица, ето днеска откриваме поредна инвестиция – двеста милиона са тук.

С тези думи премиерът Бойко Борисов коментира критиките на президента към управлението, както и обвиненията за назначението на бившия шеф на КПКОНПИ Пламен Георгиев за консул във Валенсия, съобщава БНР. Борисов откри днес завод на компания за безалкохолни напитки близо до София

 

„Него трябва да питате какви са вътрешнополитическите и личните мотиви и как те кореспондират с интересите на българската дипломация и на българите зад граница, както и кое налага на министър-председателя да крие толкова далеч г-н Георгиев“, коментира преди дни държавният глава пред журналисти на връх Шипка, след като участва в тържественото отбелязване на 142 години от шипченските боеве.

 

Припомняме, че позицията на Българското дипломатическо дружество бе, че назначаването на Пламен Георгиев е погазване на Закона за дипломатическата служба. Освен това Българи в Испания започнаха да събират подписи срещу назначението на Пламен Георгиев за консул.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар