Още двама заместник-министъра на здравеопазването ще си имаме. Да се радваме на количеството

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Още двама заместник-министъра на здравеопазването ще си имаме. Да се радваме на количеството, за качеството е ясно, че две маски на двама човека не могат да разделят.

Гербоидната резервна скамейка с калинки се оказа безкрайна. И без съмнение единствените качества са хищничество и алчност. Съчетани с убийствена некадърност и липса на интелект.

Заповедите, бълванни като помия от Министерството на здравеопазването, се бият жестоко със здравия разум и елементарна логика и професионализъм. На принципа залудо да се прави нещо, та да не забележат хората колко са некадърни и как не знаят какво да правят.

От март досега много хора умряха яко. Не заради ковида, а заради липсата на елементарна организация в болниците и жестока алчнност за усвояване на паи. Тази вечер отново по новините показаха двама души, починали на стълбите на болница в Пловдив, разкарвани като псета по различните сгради и оставени да умрат. От лекари, положили Хипократова клетва…….Но виновни няма. Само отишли си напразно съпрузи, бащи, майки, деца……няма виновни на територията.

Затова – още два броя калинки. Да си имаме. Само че количеството е преминава в качество. Нулата, умножена по което и да е число, води до нула. Истината за българското правителство!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар