Още две такива изяви на Панов и няма да го изберат дори за домоуправител на панелка

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бившият депутат от „БСП за България“ Александър Симов направи остър коментар във Фейсбук във връзка с телевизионните изяви на кандидатът за президент Лозан Панов.

Според него още две подобни телевизионни изяви на председателят на ВКС Лозан Панов и нямало да могат да го изберат дори и за домоуправител на някоя панелка.

Ето какво написа още той:

„Още две телевизионни изяви на Лозан Панов и скоро няма да могат да го изберат дори и за домоуправител на някоя панелка в „Надежда“… Късно вечерта снощи се престраших да изгледам цялото му синьо-зелено участие в БНТ вчера и все едно ме вкараха в пиеса на Бекет. Водещата го пита разни неща, но Лозан Панов си караше по списъка с опорни точки и назубрени клишета. И понеже пред нас имаме абсолютно монотематичен кандидат оказа се, че единственият проблем на страната е правосъдието. Което (първи ще призная) е добър пълнеж за 6-7 минути разговор, но оттам-нататък се превръща в средновековно мъчение понеже има сравнително малък на брой начини да кажеш „съдебна реформа“ и „Гешев е мръсник“.

Тоест – Панов се очертава като тотален господар на космическата скука в надпреварата и съм убеден, че дори феновете му знаят, че ще е точно така. А в момента, в който разтърсващо обяви ГЕРБ и ДБ за „естествени партньори“ знаех, че гледам най-зрелищното телевизионно сепуко в историята. Време е десните да си признаят нещо. Лозан Панов е кандидат, който звучи прекрасно на хартия, но в реалността е като комикс. Идеята за Лозан Панов е по-добра от самия Лозан Панов и това е телевизионната трагедия на градското дясно“, пише Симов.

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар