Кадиров Путин

Още един “възкръснал”: Путин се срещна с Кадиров в Кремъл

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Президентът на Русия Владимир Путин днес на среща с ръководителя на Чечения Рамзан Кадиров оцени положително личния принос на ръководителя на републиката и неговия екип за динамичното развитие на региона, съобщават руски медии.

 

“Рамзан Ахматович, разбрахме се да говорим за ситуацията в републиката: в икономиката, в социалната сфера. Като цяло динамиката е положителна, до голяма степен това се случва благодарение на вас, вашия екип, хората работят уверено , а също и благодарение на доброто взаимодействие с правителството на Руската федерация“, каза още Путин.

Той добави, че Чечня има няколко сериозни задачи и програми, след което покани Кадиров да обсъдят текущите въпроси.

Путин предаде най-добрите си пожелания на войниците от Северния военен окръг от републиката, които героично се бият на фронтовата линия.

“Предайте най-добрите си пожелания на момчетата и най-добри пожелания на техните семейства. Знам, че вие ​​сте лично ангажирани с тези проблеми през цялото време, включително подкрепа на семействата на нашите момчета, които се бият на фронтовата линия, бият се уверено, добре, смело, героично“, добави Путин.

Той коментира още, че е доволен от „много добрите контакти“, които бойците имат с други части.

„Познавам отношението на командирите, включително и на по-високи нива“, отбеляза Путин.

Той каза, че попитал един от командирите как се бият момчетата от Чечня.

“Отговорът дойде веднага: те няма да ви подведат, имам им пълно доверие. Това говори много. Това е оценка на командири, които реално участват във военните действия”, заяви Путин.

„Така че нашите най-добри пожелания към всички и техните семейства“, завърши той. В отговор Кадиров увери, че заповедта на държавния глава ще бъде изпълнена на 100%. „Благодаря ви“, благодари президентът.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran
Коментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар